Nega obraza

Koža obraza je najbolj izpostavljen in viden del telesa, zato svetujemo posebej skrbno nego. V Bioni k temu pristopamo celostno. Analizi kože sledi primerna nega ter svetovanje o vsakodnevni negi kože doma, prehranjevalnih navadah, ki se lahko odražajo na koži, fizični aktivnosti in pomenu sprostitve ter pozitivne naravnanosti. Koža je ogledalo vaših čustev. S strokovno in redno nego in učinkovitimi preparati in postopki se koža nahrani, prekrvavi, napne in postane sijoča. Zelo uspešni smo tudi na področju pomlajevanja in odstranjevanja aken.

Pri nas lahko dobite tudi kozmetiko s katero smo vas negovali, da z uporabo istih preparatov doma podaljšate učinek nege.

 

Nega obraza

Nega telesa

Celulit nastane zaradi degenerativnega procesa v podkožnem tkivu, ki da koži značilen pomarančni videz. Gre za nalaganje maščobe, beljakovin in odpadnih produktov presnove, ki nase vežejo vodo, veliko pa k temu prispeva tudi slab pretok na prizadetem področju. Če ničesar ne ukrenemo, se mehko podkožje spremeni v trdno vezno tkivo. Ker je vzrokov za celulit več (dedni, hormonski, stresni, premalo gibanja, nepravilna prehrana), ga je potrebno odstranjevati na več načinov hkrati. Svetujemo, da nas obiščete na brezplačnem posvetu!

 

Nega telesa

Welness

»Sproščeno telo se samo zdravi«

Masaža je ena najstarejših naravnih metod za izboljšanje človeškega počutja. Odpravlja stres in napetost ter posledično tudi nespečnost.Z masažo odpravimo ali omilimo morebitne bolečine v mišicah, sklepih ali vezivnem tkivu. Masaža izboljšuje delovanje krvnega in limfnega obtoka ter pozitivno vpliva na splošno psihofizično stanje. Telo se hitreje regenerira in odpadne snovi se lažje izločajo iz telesa. Koža je po masaži voljna in elastična. Masaža je tudi odličen pripomoček pri hujšanju in odpravi celulita.V Bioni so vam na voljo različne masaže, z namenom, da zase najdete najustreznejšo.

Welness

Izjave zadovoljnih strank po terapiji iLifeSOMM