MASAŽE

Klasicna masaza, Welness, Biona Center lepote in dobrega počutja

Klasična Masaža Telesa
42€

Trajanje : 55 min

Klasična  švedska masaža celega telesa, zajema masažo hrbta, vratu, ramen, spodnjih okončin, podplatov, zgornjih okončin ter prsnega koša, seveda pa ne pozabimo na refleksne cone na dlaneh in stopalih..

Masažne gibe izvajamo v smeri pretoka krvi in limfe. Masaža sprosti zakrčenost mišic in hkrati pospešuje prekrvavitev kože in mišic. Masaža blaži psihični, fizični in emocionalni stres, ter sprosti mišično napetost celega telesa. Ugodno vpliva na prebavni trakt, pomaga telesu, da se znebi škodljivih snovi in pospeši presnovo.

Delna terapevtrska, Welness, Biona Center lepote in dobrega počutja

Delna Terapevtska Masaža Hrbta
27€

Trajanje : 30 min

Terapevtska masaža hrbta je natančna in močnejša masaža, s katero dosežemo sprostitev in povečano prekrvavitev najglobljih mišic, ki potekajo vzdolž hrbtenice, ter se priraščajo na vretenca in lopatice, prav tako tudi velikih hrbtnih mišic na površini. S pritiskom in masažo teh mišic ter njihovih narastišč, odpravimo mišične zatrdline-vozle, ki nastajajo zaradi motenj v lokalni presnovi in dolgotrajne prisilne drže. Terapevtska masaža hrbta je učinkovita metoda lajšanja hudih kroničnih bolečin in odpravljanja akutnih problemov s hrbtom. Stranskih učinkov ni, razen možne manjše reakcije, ki se lahko pojavi naslednji dan. Ena masaža izboljša stanje za nekaj dni, več masaž v razumnih presledkih pa lahko odpravitudi dolgotrajne kronične težave.

Mišičevje hrbta in celotna hrbtenica se z masažo ogreje, raztegne, poveča se gibljivost celotnega ramenskega obroča, vratu in lopatic. S terapevtsko masažo se pospeši odvajanje strupov, ki so se nakopičili zaradi slabše prekrvavljenosti, ki nastane kot posledica nezadostnega gibanja. Izvajanje se odsvetuje pri močni osteoporozi, svežih poškodbah in pri vnetnih stanjih.

Reflexna masaza, Welness, Biona Center lepote in dobrega počutja

Refleksna Masaža Stopal
35€

Trajanje : 40 min

Masaža stopal oz. refleksologija je tehnika naravnega zdravljenja, del tradicionalne kitajske medicine, ki spodbuja krvni obtok, ter aktivira ali umiri organske funkcije. Stopala predstavljajo naše telo v malem, saj je vsaka točka na njih povezana z določeno mišico ali organom. Z masažo stopal izboljšujemo prekrvavitev telesa, uporabljamo jo pa tudi pri nespečnosti, bolečinah v hrbtu, menstrualnih motnjah, glavobolih ter bolečinah in težavah stopal in nog. Med masažo izvajamo pritiske na refleksne točke na stopalu, ki so malo ogledalo celega telesa. S stimulacijo refleksnih točk povečamo energijski pretok, ki se na stopalu pogosto odraža kot bolečina na pritisk, ali pa občutimo tako imenovane kristalčke, ki so lahko odraz neravnovesja v določenem predelu telesa. Poleg tega, da je refleksoterapija odlična terapija pri kroničnih in akutnih boleznih (npr. stres, napetost, utrujenost, itd.) je široko uporabljena preventivna terapija. Zelo jo priporočamo pri osebah, ki se težje sprostijo in imajo s stresom povezane težave.

Dianina masaza, Welness, Biona Center lepote in dobrega počutja

Dianina Masaža
60€

Trajanje : 90 min

Naša posebna masaža je poimenovana po Bionini kozmetičarki in maserki Diani, ki ima za sabo dolgoletne izkušnje. Na podlagi teh je zasnovala svojo masažo in vanjo zajela raznovrstne učinkovite masažne tehnike: antistresno masažo lasišča; razstrupljevalno limfno drenažo, s katero pospešimo pretok limfe, vplivamo na celulit, krvni obtok; blagodejno refleksno masažo stopal, ki spodbudi energetski pretok in spodbuja harmonično delovanje vseh organov; čudovito starodavno havajsko tehniko LOMI-LOMI, s katero dosežemo popolno sprostitev na fizični, psihični in duhovni ravni in klasično masažo, ki sprosti napetost celotnega telesa. Po Dianini masaži se boste počutili kot prerojeni in se polni energije, sproščeni ter uravnovešeni podali na osvajanje novih ciljev.

Masaza nosecnice, Welness, Biona Center lepote in dobrega počutja

Masaža Hrbta Za Nosečnice
23€

Trajanje : 25 min

Do občutka blaženosti, ko objameš svoje dete vodi 9 mesecev nosečnosti, ko se v telesu zgodijo telesne, hormonske, čustvene in energijske spremembe, ki spremenijo notranje ravnovesje. Z masažo za nosečnice lahko te neprijetnosti olajšamo in vam pomagamo, da boste lažje dočakali porod. V Bioni imamo POSEBEN TERAPEVTSKI STOL, na katerem se lahko bodoča mamica v udobnem položaju preda izkušenim rokam naših maserk.

Masaža za nosečnice ima naslednje pozitivne lastnosti in učinke:
– izboljša vaše počutje in počutje vašega otročka,
– sprošča napete, utrujene mišice,
– blaži bolečine v hrbtu,
– pomirja in zmanjšuje stres,
– okrepi notranje moči in energijo,
– sprosti misli, telo in duha,
– pripravi na lažji porod,
– zmanjša težave povezane z nosečnostjo (zastajanje vode v telesu, nastanek strij, ohlapnost kože po porodu, nespečnost, glavobole, utrujenost…),
– izboljša prekrvavitev, gibljivost.

Masaža se individualno prilagodi vsaki nosečnici posebej glede na mesec njene nosečnosti, njene potrebe, težave in želje. Prav je, da si tudi po porodu vzamete čas zase, da se boste bolje počutile in boste lažje kos novi nalogi.

Vitem masaza, Welness, Biona Center lepote in dobrega počutja

Vitem Masaža Celotnega Telesa
45€

Trajanje : 60 min

Ajurvedski masažni postopek po receptu Bionine dolgoletne kozmetičarke in maserke Viktorije, z uporabo skrbno izbranih toplih olj in ajurvedskih tehnik abhyanga,  padabhyanga, indijske masaže glave ter elementi tradicionalne tajske masaže, stimulira in krepi telo ter nudi občutek umirjenosti, stanje harmonije telesa in duha in zadovoljstva. Masaža zajema sprostitveno masažo obeh energetskih polov telesa – glave in stopal, stimulacijo marma točk in čaker, ter blagodejno masažo celega telesa. Edinstven postopek je prilagojen posameznikovi individualnosti in njegovemu trenutnemu stanju. Pustite se presenetiti.

Hand presso, Welness, Biona Center lepote in dobrega počutja

Ročna Limfna Drenaža
48-60€

Trajanje : 40-90 min

Ročna limfna drenaža je rahla, črpanju podobna masaža. S spodbujanjem limfnega sistema pospešimo odstranjevanje odpadnih snovi iz telesa, kar je še posebej pomembno pri hujšanju in odpravi celulita. Ta tehnika tudi pozitivno deluje pri oteklih nogah in oteklinah pri poškodbah sklepov, pri zastajanju vode v telesu, po operacijah, pri katerih se odstranijo bezgavke; pri odstranjevanju aken, pospešuje krvni obtok in s tem preprečuje nastanek vnetnih ven (priporoča se vsem ki veliko sedijo ali stojijo),… Vse gibe izvajamo nežno po telesu navzgor proti najbližjim bezgavkam. Izvajamo tudi delno klasično masažo, na primer samo hrbta ali samo nog, ter delno limfno drenažo, ki je zlasti primerna za tiste, ki imajo otekle, celulitične in boleče noge. V tem primeru izvajamo ročno limfno drenažo samo na nogah.

Limfni sistem ima nalogo odnašanja odvečne vode, proteinov in nekoristnih snovi iz našega tkiva. Prav tako je odgovoren za vzdrževanje volumna krvi v obtoku. To vključuje tudi stranske produkte vnetij, mrtve celice in toksine. Upočasnjeno delovanje  limfnega sistema povzročajo sodoben način življenja, prehranjevanja in premajhne količine zaužite vode. To ima za posledico upočasnjen metabolizem z večjo količino odpadnih snovi in manj energije. Limfna drenaža ima izjemno ugodne preventivne in terapevtske učinke:

 • odstranitev odpadnih snovi, toksinov iz telesa,
 • izboljšanje odpornosti,
 • protibolečinsko in protistresno delovanje.

Učinkovitost se poveča pri kratkih časovnih razmikih 2 do 3x tedensko, za vzdrževanje doseženega stanja pa svetujemo limfno drenažo 1x tedensko.

Limfno drenažo se odsvetuje le pri nizkem krvnem pritisku, nezdravljenih malignih tumorjih z možnostjo metastaz, akutnih vnetjih – generalizirana in lokalna tromboza, dekompenzaciji srca, funkcijskih motnjah ščitnice, kroničnem vnetju, bronhialni astmi, menstruaciji.

Nega obraza, Biona Center lepote in dobrega počutja
Nega obraza, Biona Center lepote in dobrega počutja

ILIFESOMM TERAPIJA

Ilife somm storitev, Welness, Biona Center lepote in dobrega počutja

ILifeSOMM Terapija
8-15€

Trajanje : 12 ali 24 min

 • Ekskluzivno v Celju samo v BIONI!
 • 24 minut popolne sprostitve.
 • Prijetna glasba, toplota in prijetni občutki.
 • Dnevi v znamenju energije.
 • Adijo neprespane noči!
 • Slovo od bolečin!

Sistem iLifeSOMM je najobetavnejša novost naprednega in modernega zdravstva. Namenjen je tistim, ki želijo vitalno telo, polno energije, ter tistim, ki že izkušajo kakšne simptome bolezni ali zdravstvene težave in želijo zaživeti kvalitetnejše. Z iLife Sommom lahko:

 • odpravimo stres in preprečimo izgorelost,
 • spodbudimo hitrejše celjenje kosti in ran,
 • se regeneriramo po obolenjih in poškodbah,
 • pomagamo telesu pri odpravljanju energijskih blokad,
 • lajšamo simptome pri artritisu, bolečinah v hrbtu,
 • razbremenimo hrbtenico, mišičevje in sklepe,
 • si z njim pomagamo pri bolečinah in vnetjih,
 • protibolečinsko in protivnetno.
 • spodbudimo delovanje ledvic, jeter, srca in krvožilnega sistema, prebavil, …
 • spodbudimo koncentracijo, kreativnost in ustvarjalnost,
 • razstrupimo telo in okrepimo imunski sistem,

Sistem iLife Somm je učinkovit kot komplementarna terapija pri zdravljenju visokega krvnega tlaka, pri reševanju fizičnih in psihičnih problemov, pri depresivnih motnjah in motnjah spanja, kot podpora pri terapiji kroničnih obolenj: multipla skleroza, Crohnova bolezen, revmatska obolenja, alergije, tinitus, fibromialgija, psoriaza. Pomaga pri hiperaktivnih otrocih in otrocih z avtizmom.

Poseben program iLifeSOMM je namenjen športnikom, njihovi hitrejši regeneraciji po napornih treningih in tekmah, hkrati pa daje energijo in moč za doseganje boljših rezultatov na tekmovanjih.

Zaposlenim prijazna podjetja vedo, da bodo njihovi zaposleni pri delu uspešnejši, če bodo sproti odpravljali stres in njegove posledice. Delodajalci na ta način zmanjšajo delež bolniške odsotnosti in v podjetju ustvarijo prijetno klimo. Najboljša investicija je investicija v zaposlene, saj sproščeni in motivirani ljudje dajejo najboljše rezultate.

Nega obraza, Biona Center lepote in dobrega počutja
Nega obraza, Biona Center lepote in dobrega počutja

REIKI TERAPIJA

Reiki, Welness, Biona Center lepote in dobrega počutja

Reiki – Terapija Za Uravnavanje Življenjskih Energij
40€

Trajanje : 60 min

Reiki je celostni pristop k zdravljenju posameznika, spodbuja samozdravljenje telesa, imunsko odpornost, izboljšuje psihofizično stanje, odpravlja energetske blokade in razstruplja telo. Je naravna terapija, ki nežno uravnava življenjske energije in prinaša zdravje in dobro počutje za prejemnika,  saj prispeva k zmanjšanju stresa in popolni sprostitvi.

Stres povzroča večino tegob današnjega časa, pa naj si bo to okoljski stres, stres na delovnem mestu ali pa različne čustvene obremenitve. Posledice stresa so lahko različne:

 • motnje razpoloženja in številne psihične težave,
 • nepravilen srčni ritem, angina pektoris, kap,
 • prebavne težave, želodčne razjede, motnje hranjenja v smislu prenajedanja ali odpora do hrane,
 • oslabljen imunski sistem, kar lahko sproža različne vnetne procese v telesu, različne bolezni in v najslabšem primeru tudi raka.

Vsekakor stres povzroči blokado v pretoku energij v telesu, kar povzroča čustvene ali zdravstvene težave. Neravnovesje je lahko posledica mnogih situacij, ki se pojavljajo v našem življenju, kot so: čustvene ali fizične poškodbe, negativne misli in občutki, tudi strah, skrbi, dvom, jeza, prehransko izčrpavanje, destruktivni življenjski slog in odnosi, zanemarjanje sebe in pomanjkanja ljubezni do sebe in drugih …

Reiki je odličen za pomoč pri morebitnih telesnih, duševnih, čustvenih in duhovnih težavah vseh vrst in daje čudovite rezultate. Ko smo sproščeni, brez stresa, smo sposobni obnoviti našo naravno sposobnost samozdravljenja telesa.

Nekateri učinki Reiki terapij:

 • ustvarja globoko sprostitev in pomaga telesu odpraviti stres in napetost,
 • pospešuje sposobnost samozdravljenja telesa,
 • izboljšuje spanec,
 • zmanjšuje krvni tlak,
 • lahko pomaga pri akutnih (poškodbe) in kroničnih težavah (astmo, ekcem, glavoboli, itd.) in je lahko podporna terapija pri zdravljenju odvisnosti,
 • pomaga pri lajšanju bolečin,
 • odstranjuje energetske blokade, uravnava pretok energije in prinaša telo v ravnovesje in harmonijo,
 • pomaga telesu pri čiščenju strupov,
 • zmanjšuje nekatere neželene učinke zdravil in pomaga telesu, da si opomore po kemoterapiji,
 • podpira imunski sistem,
 • poveča vitalnost in upočasni proces staranja,
 • dvigne vibracijsko frekvenco telesa,
 • pomaga pri duhovno rasti in čustvenem čiščenju.
Nega obraza, Biona Center lepote in dobrega počutja
Nega obraza, Biona Center lepote in dobrega počutja

ACCESS BARS TERAPIJA

Accessbars, Welness, Biona Center lepote in dobrega počutja

Access Bars Terapija
40€

Trajanje : / min

Acces Bars terapija – dotiki, ki osvobajajo in spreminjajo življenja. Kako je lahko še boljše kot to?

Si predstavljate, da bi v polnosti začeli izkoriščati vaš potencial in vse v življenju ustvarjati z lahkoto – odnose, kariero, denar, telo …? Si predstavljate, da bi začeli uživati v svoji koži, v svojem življenju, da bi bili vi in vaše življenje lahkotno in sproščeno? Kdaj ste se nazadnje tako počutili?

Barsi so točke na glavi in so orodje Access Consciousnessa®, ki nam daje možnost, da spremenimo vse, kar ne deluje in s čimer nismo  zadovoljni v našem življenju. Brez napora brišemo prepričanja in energijo, ki  je zaklenjena v njih  ter vsajena v našo podzavest, odpravljamo stres, brezvoljnost, pesimizem, bolezenska stanja, slabe partnerske odnose, slabo spanje in izboljšujemo oslabljen imunski sistem, povečamo koncentracijo, dvignemo nivo energije in izboljšamo komunikacijo.

Pri tej tehniki z rahlim dotikom 32 točk na glavi sprostimo ves naboj, ki se je tekom življenja nabral v zvezi z denarjem, zdravjem, mirom, telesom, kreativnostjo, kontrolo, obliko, strukturo, radostjo, žalostjo, zavestjo… na učinkovit in preprost način sprostimo vse, kar nam ne dovoljuje in nas omejuje pri tem, da bi v življenju z lahkoto prejemali.

Življenje se vam bo začelo spreminjati tako, kot ste vedno želeli.

Točke so pomagale tisočem ljudem po celem svetu spremeniti mnoge aspekte, povezane z njihovimi telesi in življenji, vključno s spanjem, zdravjem in telesno težo, denarjem, spolnostjo in odnosi, nervozami, stresom in veliko več. Po tretmanu se boste počutili lahkotno in sproščeno. 

 • Prednost teh tehnik je, da so spremembe vidne hitro in na vseh področjih življenja.
 • Ni nujno, da verjamete v uspešnost in učinkovitost tehnik – one »delajo« tudi brez tega.
 • Ko sprejemate tretma ni nujno, da veste, kaj se je sprostilo in iz katerega obdobja vašega življenja, ni se vam treba soočati s preteklostjo, da bi spremenili sedanjost.

V Bioni izvajamo terapijo z Access Barsi, ki spodbudi spremembe na podzavestni ravni zato, da vaše življenje končno postane lahkotno, radostno in veličastno.

Nega obraza, Biona Center lepote in dobrega počutja
Nega obraza, Biona Center lepote in dobrega počutja

BIOPTRON SVETLOBNA TERAPIJA

Bioptron, Welness, Biona Center lepote in dobrega počutja

Bioptron Svetlobna Terapija
1€/Minuta

Trajanje : 4-10 min

Gre za barvno svetlobno terapijo, s katero se lahko prav tako lotimo najrazličnejših težav, na način, da določeno barvno svetlobo usmerimo v odpravo vzroka bolezni in ne simptomov. Barvna in svetlobna terapija temelji na načelu stimulacije čaker in deluje tako, da v telesu ponovno vzpostavi ravnovesje. Elektromagnetni valovi polarizirane svetlobe, ne proizvajajo ultravijoličnih žarkov in toplote. Naprava je varna, v 15-ih letih odkar se uporablja po vsem svetu – vodilni zdravniki se jo poslužujejo na večjih univerzah in klinikah po svetu, pa ni bilo zaslediti nobenih stranskih učinkov. Eno osvetljevanje traja od 4 do 10 minut, opravljamo pa ga enkrat ali dvakrat dnevno. Potrebno trajanje celotne terapije je odvisno od razloga za terapijo in stanja obravnavanega dela telesa. Naše stranke so že poročale o hitrih učinkovitih rezultatih, klinično pa je bilo dokazano, da je Bioptron rešitev tudi pri celjenju ran in lajšanju bolečin.